POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Sunday, 7 August 2011

Raye last year !!


time ni kat umah atok 
pagy raye 1st day 
tp cik matt lom samapai lagy 

kecohh + meriah semua ade lahh..haha dgn adib yang berebot PSP ngan alip : )
dgn kecohh nak photoshoot lagyy..wawawahhh..memang best la kan hari raya aidilfitri ni..
harap2 taon ni punye lagy meriahh lahh ..
yang family baju hijau2 biru tu poksu ngan ucu saye hehe 2 budak kecik tu alip ngan adib (anak mereka)
lelaki yang bersongkok haji warne puteyy tu atok karim
yang free hair tu zaris azura (kak is)..mak long sebelah kiri kak is yang pakai tudung coklat gelap,,
sebelah dia yang bertudung kuning2 coklat tu ummi saye
yang bertudung hijua zamrutt gelap tu atok mahh
yang dudok dkat ngan pasu pakai baju coklat tuwalid saye
sebelah dia along lah sape lagy
yang pakai baju itam tu ifzal anne anak kepada baju merah (pak long)..
yang tudong pink tu azila jamil
tp... cume saye je xde dalam gambar : (
hahahaha...
       
 

No comments:

Post a Comment