POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Friday, 21 October 2011

Yazid memang macam ni... JAHAT !

dah masok 2 bulan aku kat UTM ,, banyak benda dah aku rase ... tp memang aku bersyukur sangat dpt further kat UTM ni. Life kat sini memang best giler ..kat sini KAWAN2 memang semua satu kepala la..THUMBS UP kat diorang especially HIZAMIL,GGARM,UCIK,AWIE,PEJAL,CIWAN,J,APEQ ngan ROGIE..tu lah member2 yang pada aku baek giler ngan aku sekarang ni...dalam banyak2 kos mechanical aku rase kelas aku yang paling ''maen2'' la dak2 nye..kalau nak bandeng ngan kos mechy len boleyh kate semua cam siyezz shit individual wat ape2..hahahahaha..tp tulah KAMI :) kalo pasal study plak aku rase oklah cume aku ni pemalaz sangat tp mungkin aku akan do something about that LATER ...hahahahha..the thing makes me proud is about NUNYUN ... diorang semua nunyun ..especially MEL ... seoarang yang baik giler , low profile,bijak...tindakan spontannye pasti akan mencuit haty semua yang ade ...He's so special nunyun ...banyak lagi lah bende yang boleyh describe kat member aku yang sorang ni ..hahahahha... GGARM plak memang baek nunyun jugakk dah lah pembersih bilek kemas giler perghhhh ..nak pinjam moto mesti no problem punyeee,...''BILA MANO PELANCONG MARI...hahahaha...lagi satu GGARM ni seterit A'S wahhhh power kannnnn ... MACAM MANE NAK POWER ??? hehehe..ok sekarang citer pasal UCIK yang genius ni ...rumet dizay lahhh.. mesty nunyun macam dizay kan ...Ucik SINONIM DGN tidur yang cukop HAHAHAHhahahaha POWER MEN guitar lagi..banyak speciality UCIK ni...hahaha.AWIE plak budak paling sempoi..X SUKE STADIIII tp pick up macam engine turbo.. salute la kat AWIE nunyun ... spek dia cam harry futerrrr...bingkai vulattt...PEJAL selalu layan aku kalau aku merepek kat clazz... best la kan hahahaha.. ni pon power jugakkk men gitar ,CIWAN ni penyabar sangat ... sampai SEKEJAP dia bererti 1000 tahun ... hahaha.. pro futsal tu ..level pembersih dia setaraf ngan GGARM :) J plak lagi sorang vudakk fandai yang dpt banyak biasiswa..perghhhh dah la suare tinggi cam BLACK MENTOR... memang nunyun la..APEQ plak power IT giler2 shit la..kejenye cari benda baru tok programming nfon dia ... perghh power giler lebih2 lagi ade shoe ?? hahahah...ROGIE lepas gunting rambot kate ciwan cam rosyam noor ...wow,,,, I'M DESIGNING SAMPANGGGG '' hehehehe...

2 comments: