POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Sunday, 29 January 2012

MEL,,,,,,cuty ni nak buat ape ?x taw laaa....

sekarang tengah cuty sem ,,,tp nak buat ape ? hari2 kosong ke ?? tanpa activity ... OMBAK RINDU seyhhh kat campus ... mane semua org??????? busy sane dan sini tp saye x busy ke ?
MEL ade rewang , :::: MUS buat jambatan ...APEQ gune laptop kakak dia plak... GGARM boley plak gi mandi manda ngan matpizzz... JAY x abezz22 TRANS ... ACITT tengok fa cup yang liv menang tu







HIZAMIL jew yang text tanye khabar ... yg laen semua msg bila perlu jew cam nak taw result final yang jitu itu ... TERIMA KASIH kat melll ... sebab ingat NUNYUN ...

dengar2 naek sem2 ni bilangan gitar tok kami akan bertambah la... MEL ngan CIWAN maseng2 nak bli //WOW.. bagoz la nanti dpt pahale ... x sabar nak naek sem ..

adakah AWIE akan mengamalkan lagi ONE PEACE berhari hari lamanye ... same2 kite nantikan ...

LAN pulak kejap lagi da nak dating ..KHALID da la ink printer da nak abezz tp boley lagi pegi DESARU yang warne kundang tu ...

harap2 la CIWAN da x sokong MU lagi lepas ni sebab MU kan power sangat sampai kalah dgn LIV fa cup..
PEJAL buat ape agaknye ... da bagi patung DORAEMON kan anak buah lepas tu terozzz dapat A lk ...

tp HIZAMIL mane ? melllllllllllllllllll!!!!! where are you ? JOM laaaa nanti dpt pahale :(

No comments:

Post a Comment