POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Monday, 18 June 2012

hidup seperti parasit :)

Takdir telah memilihku untuk tiada room mate .
Ape yang terdaya hanya menumpang di bilik kawan untuk menhilangkan rasa sunyi ... HAHAHAHA... Ape seyhh... 

tak tahu ar sekarang ni nak buat ape..lame giler x update blog ... noob dahhhh ...

tapi aku sayang giler name NUNYUN ni ... 

biarlah ape orang nak kate pon ... 
risau dan cuak rasenye .. mase cepat giler passing by.. sekarang ni da nak habis final sem 2 ... lepas tu akan masok sem 3 aku Kat UTM ni .. 

hahahaha... perangai aku still x berubah seyhh 

x matang langsung ... sampai semua member aku menyirapp... OH MY GOD .. terok giler kan ..??

sekarang pukul 3 setengah tp asal aku x buat ape2 lagi ..??? hanya membuang masa je aku tahu... YAZID2 ...sampai bila kau nak macam ni ..

sekarang ni member2 aku ramai giler dah sibuk fikir pasal cinta madah bagai dah... aku happy tengok diorang semua happy ... tp still ade yang clash la break up laa...

tp aku still happy je single macam sekarang ... hahahaha ''let the time choose for me'' ape seyhhh...

entahlahh...study aku belom power lagi untuk ade couple ... 

x couple pon lembap... lagi lah couple ... tepu terozz kepale otak aku belajar LAPLACE nanti ... hahahaha

so far semuanye okay ... 

aku x taw ape org laen cakap pasal aku..aku selalu percaya ''WHAT GOES AROUND WILL COMES AROUND'' ape yang aku buat selame ni ,,aku x pernah fikir pasal nak balasan..tp orang lain selalu salah faham ape yang aku buat ... 

sad bile dpt taw benda ni ...

YAZID merimaskan ... <MINTA MAAF> kalau saye begitu... x sengaja untuk berada dalam situasi tu... 

aku x pernah pon patah semangat dalam semua benda .. tapi aku akan jadi LEPET giler bila masuk pasal friendship ni ..

walaupun aku taw ..tp aku x nak beritahu yang aku taw kebenaran tu ...

biarlah ape nk jadi lepas tu dan seterusnya 

sepatah kata asun kite tak boleh nak please semua orang 

kadang2 walaupun kita nak achieve satu benda tu .. memang susah nak dpt.. 

mungkin ade benda yang baik disebalik tu semua ... 

and time goes as flying as recover very soon ??? 


hahahahahaha ... 

alamakkkk ... da pukul berape ni ??? 

da pagi doe !!! hhahahahaa 

x payah la tidooo ...
asal ar???


aku rase hidup aku ni terlalu manje dalam semua benda ... aku rase sebab tulah semua org x senang nak kawan ngan aku ... 

konflik yang aku buat sampai buat member aku jadi menyampah dengan aku ... 

aku x pernah nak burukkan sape2 

tp ... kite x tahu kan ape yang diorang anggap kat aku ... 

my mom and my dad are the only persons are really understand about me ... LOVE you guys .. 

about my bestfriend ... hope he knows me very well . aku sayang best friend aku . aku x kesah kalau dia x suka dengan cara aku . cuma aku harap dia x pernah lupakan aku . biarlah dia x anggap aku macam aku anggap dia tp yang penting satu hari nanti dia akan taw jugak siapa yazid di matanya . time still gives us spaces to make it flow right now.. 

aku bukanlah bnyak kelebihan untuk orang kagumi .. sebab tu lah aku faham semuanya .. my words are not too brilliant to help anybody here. 


dah ar 

penat mate ni ... dah 3:40 da ... pagi sudahhh ... nk tengok euro pon xde semangat ... sebab bukan team ENGLAND yang main ,,,, bye lahhh ... nanti kalau aku free aku tulis lah lagi ape2 benda ke ? doakan aku doe FINAL EXAM ni ... perghhhh cuakk seyhhh ... 

No comments:

Post a Comment