POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Thursday, 12 July 2012

Share good times and good attitude .

Itu choi , nizam ngan kodok.MEMBE SEKOLAH NUNYUN... 33 ni dak UKM tp aritu diorang ade dtg UTM . 


lepas tu buat ape ntahhh ... hahahah ape seyhh 



okayy yang ni plak the cutest student kat course nunyun .. name dia shahriman :) 
x pon TinkerBell kate cina .. 



ohhh.. time ni aku hangout ngan dak2 sekolah lama aku time form 4 form 5 ... 
yang tu amar,,yang tu qeylam ,, yang tu aboll :)


kat JPO ngan pojan 


heheheh hutan banda time hujan :) ade mel , acit ,abg man ngn ciwan antu 


hahhhh yang tu rumeddd aku ... ucik name dia ... power x ? hehehe 


ni plakkk,,, sape x kenalll ... mamel la sape lagi :) ade 7 .. hehehe 



gitar sape ni ???


tu nizam ngan coi maen garena DOTA kat rumah nunyun 


wahhhh raop laaaa ngan apeqqq hehehe domino lagi ke ?


nak jawab paper TITAS time ni :)


apabila pro basis bergabung ngan pro drummer :) 
awie dan mel 


No comments:

Post a Comment