POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Monday, 18 June 2012

hidup seperti parasit :)

Takdir telah memilihku untuk tiada room mate .
Ape yang terdaya hanya menumpang di bilik kawan untuk menhilangkan rasa sunyi ... HAHAHAHA... Ape seyhh... 

tak tahu ar sekarang ni nak buat ape..lame giler x update blog ... noob dahhhh ...

tapi aku sayang giler name NUNYUN ni ... 

biarlah ape orang nak kate pon ... 
risau dan cuak rasenye .. mase cepat giler passing by.. sekarang ni da nak habis final sem 2 ... lepas tu akan masok sem 3 aku Kat UTM ni .. 

hahahaha... perangai aku still x berubah seyhh 

x matang langsung ... sampai semua member aku menyirapp... OH MY GOD .. terok giler kan ..??

sekarang pukul 3 setengah tp asal aku x buat ape2 lagi ..??? hanya membuang masa je aku tahu... YAZID2 ...sampai bila kau nak macam ni ..

sekarang ni member2 aku ramai giler dah sibuk fikir pasal cinta madah bagai dah... aku happy tengok diorang semua happy ... tp still ade yang clash la break up laa...

tp aku still happy je single macam sekarang ... hahahaha ''let the time choose for me'' ape seyhhh...

entahlahh...study aku belom power lagi untuk ade couple ... 

x couple pon lembap... lagi lah couple ... tepu terozz kepale otak aku belajar LAPLACE nanti ... hahahaha

so far semuanye okay ... 

aku x taw ape org laen cakap pasal aku..aku selalu percaya ''WHAT GOES AROUND WILL COMES AROUND'' ape yang aku buat selame ni ,,aku x pernah fikir pasal nak balasan..tp orang lain selalu salah faham ape yang aku buat ... 

sad bile dpt taw benda ni ...

YAZID merimaskan ... <MINTA MAAF> kalau saye begitu... x sengaja untuk berada dalam situasi tu... 

aku x pernah pon patah semangat dalam semua benda .. tapi aku akan jadi LEPET giler bila masuk pasal friendship ni ..

walaupun aku taw ..tp aku x nak beritahu yang aku taw kebenaran tu ...

biarlah ape nk jadi lepas tu dan seterusnya 

sepatah kata asun kite tak boleh nak please semua orang 

kadang2 walaupun kita nak achieve satu benda tu .. memang susah nak dpt.. 

mungkin ade benda yang baik disebalik tu semua ... 

and time goes as flying as recover very soon ??? 


hahahahahaha ... 

alamakkkk ... da pukul berape ni ??? 

da pagi doe !!! hhahahahaa 

x payah la tidooo ...
asal ar???


aku rase hidup aku ni terlalu manje dalam semua benda ... aku rase sebab tulah semua org x senang nak kawan ngan aku ... 

konflik yang aku buat sampai buat member aku jadi menyampah dengan aku ... 

aku x pernah nak burukkan sape2 

tp ... kite x tahu kan ape yang diorang anggap kat aku ... 

my mom and my dad are the only persons are really understand about me ... LOVE you guys .. 

about my bestfriend ... hope he knows me very well . aku sayang best friend aku . aku x kesah kalau dia x suka dengan cara aku . cuma aku harap dia x pernah lupakan aku . biarlah dia x anggap aku macam aku anggap dia tp yang penting satu hari nanti dia akan taw jugak siapa yazid di matanya . time still gives us spaces to make it flow right now.. 

aku bukanlah bnyak kelebihan untuk orang kagumi .. sebab tu lah aku faham semuanya .. my words are not too brilliant to help anybody here. 


dah ar 

penat mate ni ... dah 3:40 da ... pagi sudahhh ... nk tengok euro pon xde semangat ... sebab bukan team ENGLAND yang main ,,,, bye lahhh ... nanti kalau aku free aku tulis lah lagi ape2 benda ke ? doakan aku doe FINAL EXAM ni ... perghhhh cuakk seyhhh ... 

Sunday, 17 June 2012

HOPE or hopeless ---> Sanctuary =(

There’s a clock timing the world as it turns
There’s a man marking the candle as it burns
Keeping track of every minute that remains

Still we hope somehow
It’s gonna be alright
It’s gonna turn out fine

There’s a light shining beyond the southern cross
Burning bright for everyone of us who’s lost
More than faith more than a reason to go on

Rise on up knowing
You’re gonna win the fight
It’s gonna turn out fine

You gotta hope it’ll be alright
Come on and hope it’ll turn out fine
Yeah, hope it’ll be alright, please

When the night turns to the deepest shade of black
At that point there is no reason to turn back
High above angels are falling from the sky

Lift your heart knowing
It’s gonna be alright
It’s gonna turn out fine

You gotta hope it’ll be alright
Come on and hope it’ll turn out fine
Yeah, hope it’ll be alright, please

You gotta hope, ya gonna win the fight
Come on ’n hope with all your might
Yeah hope it’s gonna be alright, please

Millions of people alone in the dark
Awaiting a moment of hope

Some of my points of view about FRIENDSHIP .


''A friend is one who knows you and loves you just the same.
A friend should be one in whose understanding and virtue we can equally confide, and whose opinion we can value at once for its justness and its sincerity.
A friendship can weather most things and thrive in thin soil; but it needs a little mulch of letters and phone calls and small, silly presents every so often - just to save it from drying out completely.
A friendship founded on business is better than a business founded on friendship.
But friendship is precious, not only in the shade, but in the sunshine of life, and thanks to a benevolent arrangement the greater part of life is sunshine''




Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.


 Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down.


Many a person has held close, throughout their entire lives, two friends that always remained strange to one another, because one of them attracted by virtue of similarity, the other by difference.




Nothing but heaven itself is better than a friend who is really a friend.

Saturday, 16 June 2012

Maafkan saye kalau saye keterlaluan

aku hanya jadi diri sendiri
itu saje
maafkan kalau x selesa dengan semua ni
please say to me
then I will not do it again

de like banana split

LAZYYYYYYYYY