POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Tuesday, 4 December 2012

Saat ini AKU BERUBAH :)

Lamanya aku tunggu saat ni..hahaha and finally I manage babe ...Alhamdulillah...sekarang aku rase lega dan tenang sangat ... xde sangsi lagi dalam diri... thanks to ALLAH . terima kasih jugak ar kat membe2 aku yg baik2 ni... banyak nasihat aku ... perghhh terharu babe ....

hahahaha.. aku dah MOVE ON babe.. cam x percaye ...
kalau boleh ar aku memang xnak ingat da semua mistakes yg aku dah buat.. woihh takot doe aku .. bahaye org macam tu ... xpela.. sekarang da x lagi kan.. at least I still got time to realize ..hehehehehehe... 

ucikkkkkkkkkkk terima kasih ya :)

Thursday, 8 November 2012

Malang x habis2 menimpa

lepas satu2 jadi
subject nya xde lain ... aku jugak jadi mangsa... terhutang budi la ape la... x faham betul...xnak kawan ckp je ar daripada awal..senang ...blah ar .... semak je ....
jangan salahkan aku bila lepas ni aku trolling balik laaa...semua ade feedback laa..bukan suka2 nak buat org sedih dalam hidup ni...fikirlah ...x luak pon ape yg budi nya sangat selama ni ... aku macam ni jugak... jangan berselindung dengan kata2 ...
dulu ckp mcm2 ape2 laaa...last2 xde evidence yg jadi ... habis madu sepah dibuang jauh2 ..sikit pon x ingat ape yg penah jadi ... xpe laaa...semua ygjadi ade hikmah nya kan ...
I still have people who care and love me ... membazir je selama ni ...aduhhaiiii... buang tenaga aku pernah jumpa orang macam ni...
mcm senang sangat dan terlalu simple anggap semua benda dan fikir pasal diri sendiri saje .... belah lah kau...jangan ingat aku lagi laaa.... ko yg decide kan ... good for you laaa ... nak marah pon xde gune kalau jenis x fikir pasal org lain ...let time shows what happen next.

Tuesday, 24 July 2012

tengok blog ni pon saye da xde semangat daa...

mood puase 
xde mood sebab fikir mcm2 
xde mood lagi sebab bosan x taw nak buat ape da
xde mood lagi sebab kenangkan nasib
xde mood sebab x taw laaa

T-poo is equal to BOW-honk

ketidakrelaan akan menyebabkan seseorang itu 'lies'
mungkin untuk menjaga hati ataupun tidak mahu melayan atau becakap banyak dengan seseorang yang 'annoying' mcm saye lalu saye ditipu
paksaan yang selalu mendesak juga akan menyebabkan 'lies' berlaku

ape yang boleh saye lakukan ; REDHA dan PASRAH

Bukan semua yang kita harapkan akan berlaku jadi macam tu je la..ade2 ...xde xpe..

I AM GIVE UP to give my hope about FRIENDSHIP.

Saye x layak nak dpt tu semua agaknye.
okay la... bye .

Thursday, 12 July 2012

Share good times and good attitude .

Itu choi , nizam ngan kodok.MEMBE SEKOLAH NUNYUN... 33 ni dak UKM tp aritu diorang ade dtg UTM . 


lepas tu buat ape ntahhh ... hahahah ape seyhh 



okayy yang ni plak the cutest student kat course nunyun .. name dia shahriman :) 
x pon TinkerBell kate cina .. 



ohhh.. time ni aku hangout ngan dak2 sekolah lama aku time form 4 form 5 ... 
yang tu amar,,yang tu qeylam ,, yang tu aboll :)


kat JPO ngan pojan 


heheheh hutan banda time hujan :) ade mel , acit ,abg man ngn ciwan antu 


hahhhh yang tu rumeddd aku ... ucik name dia ... power x ? hehehe 


ni plakkk,,, sape x kenalll ... mamel la sape lagi :) ade 7 .. hehehe 



gitar sape ni ???


tu nizam ngan coi maen garena DOTA kat rumah nunyun 


wahhhh raop laaaa ngan apeqqq hehehe domino lagi ke ?


nak jawab paper TITAS time ni :)


apabila pro basis bergabung ngan pro drummer :) 
awie dan mel 


Special gift for 20's anniversary on 10 July 2012

GUITAR <3 Thanks mom and Dad .



Samsung GALAXY Note. Thanks mom and Dad.





Monday, 18 June 2012

hidup seperti parasit :)

Takdir telah memilihku untuk tiada room mate .
Ape yang terdaya hanya menumpang di bilik kawan untuk menhilangkan rasa sunyi ... HAHAHAHA... Ape seyhh... 

tak tahu ar sekarang ni nak buat ape..lame giler x update blog ... noob dahhhh ...

tapi aku sayang giler name NUNYUN ni ... 

biarlah ape orang nak kate pon ... 
risau dan cuak rasenye .. mase cepat giler passing by.. sekarang ni da nak habis final sem 2 ... lepas tu akan masok sem 3 aku Kat UTM ni .. 

hahahaha... perangai aku still x berubah seyhh 

x matang langsung ... sampai semua member aku menyirapp... OH MY GOD .. terok giler kan ..??

sekarang pukul 3 setengah tp asal aku x buat ape2 lagi ..??? hanya membuang masa je aku tahu... YAZID2 ...sampai bila kau nak macam ni ..

sekarang ni member2 aku ramai giler dah sibuk fikir pasal cinta madah bagai dah... aku happy tengok diorang semua happy ... tp still ade yang clash la break up laa...

tp aku still happy je single macam sekarang ... hahahaha ''let the time choose for me'' ape seyhhh...

entahlahh...study aku belom power lagi untuk ade couple ... 

x couple pon lembap... lagi lah couple ... tepu terozz kepale otak aku belajar LAPLACE nanti ... hahahaha

so far semuanye okay ... 

aku x taw ape org laen cakap pasal aku..aku selalu percaya ''WHAT GOES AROUND WILL COMES AROUND'' ape yang aku buat selame ni ,,aku x pernah fikir pasal nak balasan..tp orang lain selalu salah faham ape yang aku buat ... 

sad bile dpt taw benda ni ...

YAZID merimaskan ... <MINTA MAAF> kalau saye begitu... x sengaja untuk berada dalam situasi tu... 

aku x pernah pon patah semangat dalam semua benda .. tapi aku akan jadi LEPET giler bila masuk pasal friendship ni ..

walaupun aku taw ..tp aku x nak beritahu yang aku taw kebenaran tu ...

biarlah ape nk jadi lepas tu dan seterusnya 

sepatah kata asun kite tak boleh nak please semua orang 

kadang2 walaupun kita nak achieve satu benda tu .. memang susah nak dpt.. 

mungkin ade benda yang baik disebalik tu semua ... 

and time goes as flying as recover very soon ??? 


hahahahahaha ... 

alamakkkk ... da pukul berape ni ??? 

da pagi doe !!! hhahahahaa 

x payah la tidooo ...
asal ar???


aku rase hidup aku ni terlalu manje dalam semua benda ... aku rase sebab tulah semua org x senang nak kawan ngan aku ... 

konflik yang aku buat sampai buat member aku jadi menyampah dengan aku ... 

aku x pernah nak burukkan sape2 

tp ... kite x tahu kan ape yang diorang anggap kat aku ... 

my mom and my dad are the only persons are really understand about me ... LOVE you guys .. 

about my bestfriend ... hope he knows me very well . aku sayang best friend aku . aku x kesah kalau dia x suka dengan cara aku . cuma aku harap dia x pernah lupakan aku . biarlah dia x anggap aku macam aku anggap dia tp yang penting satu hari nanti dia akan taw jugak siapa yazid di matanya . time still gives us spaces to make it flow right now.. 

aku bukanlah bnyak kelebihan untuk orang kagumi .. sebab tu lah aku faham semuanya .. my words are not too brilliant to help anybody here. 


dah ar 

penat mate ni ... dah 3:40 da ... pagi sudahhh ... nk tengok euro pon xde semangat ... sebab bukan team ENGLAND yang main ,,,, bye lahhh ... nanti kalau aku free aku tulis lah lagi ape2 benda ke ? doakan aku doe FINAL EXAM ni ... perghhhh cuakk seyhhh ...