POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Sunday, 29 January 2012

BOSAN sebab xde 95 BINI

MEL,,,,,,cuty ni nak buat ape ?x taw laaa....

sekarang tengah cuty sem ,,,tp nak buat ape ? hari2 kosong ke ?? tanpa activity ... OMBAK RINDU seyhhh kat campus ... mane semua org??????? busy sane dan sini tp saye x busy ke ?
MEL ade rewang , :::: MUS buat jambatan ...APEQ gune laptop kakak dia plak... GGARM boley plak gi mandi manda ngan matpizzz... JAY x abezz22 TRANS ... ACITT tengok fa cup yang liv menang tu







HIZAMIL jew yang text tanye khabar ... yg laen semua msg bila perlu jew cam nak taw result final yang jitu itu ... TERIMA KASIH kat melll ... sebab ingat NUNYUN ...

dengar2 naek sem2 ni bilangan gitar tok kami akan bertambah la... MEL ngan CIWAN maseng2 nak bli //WOW.. bagoz la nanti dpt pahale ... x sabar nak naek sem ..

adakah AWIE akan mengamalkan lagi ONE PEACE berhari hari lamanye ... same2 kite nantikan ...

LAN pulak kejap lagi da nak dating ..KHALID da la ink printer da nak abezz tp boley lagi pegi DESARU yang warne kundang tu ...

harap2 la CIWAN da x sokong MU lagi lepas ni sebab MU kan power sangat sampai kalah dgn LIV fa cup..
PEJAL buat ape agaknye ... da bagi patung DORAEMON kan anak buah lepas tu terozzz dapat A lk ...

tp HIZAMIL mane ? melllllllllllllllllll!!!!! where are you ? JOM laaaa nanti dpt pahale :(

Wednesday, 11 January 2012

auto men ganas ke ?

kesian membe ade yang kena sepak time nak save ball
sampai diorang tension men futsal ... lepas tu ade baju kuning lagi .. bersabalah ..
kawan j macam nak gi endon lepas tu jay hanya pakai baju jersey malaysia biru merah ..
mel pulak letih time tu ..x tron tu yang kalah ... bak kate boy mel pro macam nunyun ...
lepas abez jew lampu pon mati.. tp ciwan macam risau sebab boleyh buat gado kate nye ... awie pon ade score
abez jew pegi angsana mel tido kat katel raop .. acet power giler men futsal lan pon same suke sangat ngan TOP MAN
uchikk macam baik sangat sampai ketua pmi ...
apeq power belaja lagu estrella kejap jew.. mel maken lame makin SLASH lagilahhh GN R
tp abang man belanje mel KFC ... mel pon sayangkan abang man ... :)
shahriman gigi cantekk  sangat ..GGARM ade baju kuning macam DIGI .. tiger coklat la yang bersinar sinar ...
tp kena pindah bilek aku sem depan xde floor lapan ...

Thursday, 5 January 2012

TANDAS TU X LOGIK ~~~ HAHAHAHAHA !!!

One day kalao x de memang akan spoil la mood nunyun...  tu lah HIZAMIL ... hahahah
ayat2 nye mesti ade tambah 's' kat belakang ... power seyhh boleyh cakap camtu ....

tp macam mane nak stay floor 8?
next sem dah kena transfer room gi 2nd floor ... :<
cane nak lepaking hok selalu...

UCHIK rumet ku kenalah bangon tido awal hok selalu