POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Wednesday, 11 January 2012

auto men ganas ke ?

kesian membe ade yang kena sepak time nak save ball
sampai diorang tension men futsal ... lepas tu ade baju kuning lagi .. bersabalah ..
kawan j macam nak gi endon lepas tu jay hanya pakai baju jersey malaysia biru merah ..
mel pulak letih time tu ..x tron tu yang kalah ... bak kate boy mel pro macam nunyun ...
lepas abez jew lampu pon mati.. tp ciwan macam risau sebab boleyh buat gado kate nye ... awie pon ade score
abez jew pegi angsana mel tido kat katel raop .. acet power giler men futsal lan pon same suke sangat ngan TOP MAN
uchikk macam baik sangat sampai ketua pmi ...
apeq power belaja lagu estrella kejap jew.. mel maken lame makin SLASH lagilahhh GN R
tp abang man belanje mel KFC ... mel pon sayangkan abang man ... :)
shahriman gigi cantekk  sangat ..GGARM ade baju kuning macam DIGI .. tiger coklat la yang bersinar sinar ...
tp kena pindah bilek aku sem depan xde floor lapan ...

No comments:

Post a Comment