POrn Site ????

My photo
Jb, Johore, Malaysia
oh I really don't care about me ! Please behave myself here otherwise wertu2 will die afterwards I nunyun !

Tuesday, 24 July 2012

tengok blog ni pon saye da xde semangat daa...

mood puase 
xde mood sebab fikir mcm2 
xde mood lagi sebab bosan x taw nak buat ape da
xde mood lagi sebab kenangkan nasib
xde mood sebab x taw laaa

T-poo is equal to BOW-honk

ketidakrelaan akan menyebabkan seseorang itu 'lies'
mungkin untuk menjaga hati ataupun tidak mahu melayan atau becakap banyak dengan seseorang yang 'annoying' mcm saye lalu saye ditipu
paksaan yang selalu mendesak juga akan menyebabkan 'lies' berlaku

ape yang boleh saye lakukan ; REDHA dan PASRAH

Bukan semua yang kita harapkan akan berlaku jadi macam tu je la..ade2 ...xde xpe..

I AM GIVE UP to give my hope about FRIENDSHIP.

Saye x layak nak dpt tu semua agaknye.
okay la... bye .

Thursday, 12 July 2012

Share good times and good attitude .

Itu choi , nizam ngan kodok.MEMBE SEKOLAH NUNYUN... 33 ni dak UKM tp aritu diorang ade dtg UTM . 


lepas tu buat ape ntahhh ... hahahah ape seyhh 



okayy yang ni plak the cutest student kat course nunyun .. name dia shahriman :) 
x pon TinkerBell kate cina .. 



ohhh.. time ni aku hangout ngan dak2 sekolah lama aku time form 4 form 5 ... 
yang tu amar,,yang tu qeylam ,, yang tu aboll :)


kat JPO ngan pojan 


heheheh hutan banda time hujan :) ade mel , acit ,abg man ngn ciwan antu 


hahhhh yang tu rumeddd aku ... ucik name dia ... power x ? hehehe 


ni plakkk,,, sape x kenalll ... mamel la sape lagi :) ade 7 .. hehehe 



gitar sape ni ???


tu nizam ngan coi maen garena DOTA kat rumah nunyun 


wahhhh raop laaaa ngan apeqqq hehehe domino lagi ke ?


nak jawab paper TITAS time ni :)


apabila pro basis bergabung ngan pro drummer :) 
awie dan mel 


Special gift for 20's anniversary on 10 July 2012

GUITAR <3 Thanks mom and Dad .



Samsung GALAXY Note. Thanks mom and Dad.